Μπαρκαγιαννης-αθωωτικη-αποφαση

Ελεύθερα τα μέλη της συμμορίας που παρίστανε τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Read Time:52 Second

Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν και για τα αδικήματα της ληστείας και κατηγορήθηκαν μόνο για τις διακεκριμένες κλοπές ως αυτουργοί και συνεργοί των πράξεων – Τι λέει η δικογραφία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά τη δίκη τα πέντε μέλη σπείρας που παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ξάφριζαν ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Από τις μαρτυρικές καταθέσεις παθόντων και αστυνομικών δεν προέκυψαν τρανταχτά στοιχεία ενοχής, ενώ κατέπεσε νομικά και η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης.

Κάνε την Εγγραφή σου, για να μαθαίνεις πρώτος, όλα τα τελευταία Δρώμενα στη Νομική Επικαιρότητα για κάθε τομέα Ειδίκευσης.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν συγγενικές σχέσεις μεταξύ τους, αποδέχτηκαν μονάχα πράξεις κλοπής και έτσι το Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκισή τους μέχρι το Εφετείο. «Το Δικαστήριο αποδέχθηκε τους αυτοτελείς μας ισχυρισμούς ότι δε συντρέχει το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, ούτε της συμμορίας. Γι’ αυτό τους αθώωσε στις ανωτέρω δύο κατηγορίες. Παράλληλα αθωώθηκαν και για τα αδικήματα της ληστείας και κατηγορήθηκαν μόνο για τις διακεκριμένες κλοπές ως αυτουργοί και συνεργοί των πράξεων.

Αναλυτικά στο Mega από τον Ποινικολόγο της υπόθεσης Γιάννη Μπαρκαγιάνη.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δικηγόροι για Ακίνητα Previous post Δικηγόροι για Ακίνητα
Διαζύγιο με ένα κλικ άυλο Next post Διαζύγιο με ένα κλικ – Το άυλο διαζύγιο είναι πλέον γεγονός