Google news
Λίστα για Μετακόμιση

Λίστα για Μετακόμιση – Προχωρήστε με σχέδιο

Λίστα για Μετακόμιση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη μετακόμισή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Ακολουθούν συμβουλές που προτείνουμε να ακολουθήσετε όταν μετακομίζετε:

Λίστα για Μετακόμιση – Ταινία συσκευασίας

Η ταινία συσκευασίας χρησιμοποιείται για να σφραγίσει τα κουτιά και να διασφαλίσει ότι δεν θα ανοίξουν κατά τη μεταφορά. Μπορεί να είναι διαφανής ή λευκή, αλλά συνήθως είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Θα πρέπει να αγοράζετε ταινία συσκευασίας που είναι αρκετά ισχυρή για να συγκρατεί τα κουτιά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή αντοχή όταν επιλέγετε μια μάρκα ταινίας συσκευασίας.

Αν ψάχνετε για κάτι ισχυρότερο από την κανονική ταινία συσκευασίας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αντί αυτής ταινία μονωτικής ταινίας! Οι μονωτικές ταινίες κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά χρώματα και πλάτη- επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Αναζητήστε τοπικά επαγγελματίες όπως μεταφορές μετακομίσεις Χαιδάρι. Διαβάστε κριτικές και πάρτες αποφάσεις.

Πλαστικές σακούλες και κουτιά

  • Πλαστικές σακούλες για τη συσκευασία ρούχων και άλλων αντικειμένων
  • Πλαστικά κουτιά για τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων
  • Πλαστικές σακούλες για τη συσκευασία αντικειμένων κουζίνας

Ετικέτες και μαρκαδόροι

Οι ετικέτες και οι μαρκαδόροι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναγνωρίζετε το περιεχόμενο των κουτιών σας. Οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επισήμανση του εξωτερικού μέρους των κουτιών, ενώ οι μαρκαδόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό τους. Οι ετικέτες είναι επίσης χρήσιμες για την επισήμανση των επίπλων που μεταφέρετε, ώστε να μην μπερδευτούν με άλλα κομμάτια στην αποθήκη ή στο νέο σας σπίτι.

Διαβάστε  Αρχαιολογικοί Χώροι στη Κέρκυρα - Οδηγός

Συσκευασίες φυσαλίδων και επαναχρησιμοποιούμενες κουβέρτες

  • Η μεμβράνη φυσαλίδων είναι καλή για την προστασία πινάκων ζωγραφικής και άλλων εύθραυστων αντικειμένων.
  • Οι επαναχρησιμοποιούμενες κουβέρτες είναι ιδανικές για την προστασία των επίπλων από τη σκόνη κατά τη μετακίνησή τους, αλλά είναι επίσης χρήσιμες όταν τυλίγετε αντικείμενα που μπορεί να γρατσουνιστούν ή να καταστραφούν κατά τη μεταφορά (όπως τα γυάλινα σκεύη).

Βρείτε έναν μεταφορέα:

  • Αν έχετε φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας που έχουν μετακομίσει πρόσφατα, ρωτήστε τους αν θα ήταν πρόθυμοι να σας συστήσουν μια καλή μεταφορική εταιρεία. Μερικοί άνθρωποι διστάζουν να χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες μεταφορείς επειδή φοβούνται ότι τα υπάρχοντά τους θα καταστραφούν ή θα χαθούν κατά τη μεταφορά. Ωστόσο, οι περισσότερες αξιόπιστες εταιρείες προσφέρουν ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν ζημιές και απώλειες, καθώς και κάλυψη ευθύνης για τραυματισμούς που υφίστανται οι εργαζόμενοι κατά την άσκηση των επαγγελματικών τους καθηκόντων. Επιπλέον, ορισμένες πολιτείες απαιτούν από όλες τις επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών μετακόμισης) να εγγραφούν στις κρατικές υπηρεσίες πριν από την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας εντός των συνόρων τους- επομένως, ενημερωθείτε από την τοπική κυβερνητική υπηρεσία πριν προσλάβετε οποιαδήποτε εταιρεία με έδρα εκτός πολιτείας! Μεγάλη έμφαση πρέπει να δωθεί στις ηλεκτρονικές συσκευές, από τηλεοράσεις μέχρι και τα πιο μικρά αντικείμενα όπως ηλεκτρονικό τσιγάρο. Προστατέψτε τα.
  • Βρείτε ένα φορτηγό: Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος οχήματος για τις ανάγκες σας – πολύ μικρό και δεν θα χωράει όλα τα πράγματά σας- πολύ μεγάλο και θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από τα απαραίτητα για καύσιμα, ενώ θα γυρνάτε στην πόλη προσπαθώντας να μην χτυπήσετε τους προφυλακτήρες των άλλων αυτοκινήτων όταν στρίβετε στις γωνίες των διασταυρώσεων! Αν είναι δυνατόν, κανονίστε το εκ των προτέρων, καλώντας το πρωί της Δευτέρας μετά το τέλος του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Εργασίας, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, όπως “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φορτηγά σήμερα”… Ψάξτε για μεταφορικές εταιρείες και ζητήστε προσφορές.
Διαβάστε  Μεταφορές Μετακομίσεις στη Άλιμος - Βρες Μεταφορική

Οργανώστε τα αρχεία σας

Είναι σημαντικό να έχετε δημιουργήσει ένα σύστημα φακέλων, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα ό,τι χρειάζεστε και να το παρακολουθείτε. Όταν οργανώνετε τα αρχεία σας, βεβαιωθείτε ότι όλα τους έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας κάπου αλλού (π.χ. σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο), ώστε αν συμβεί κάτι σε ένα αντίγραφο ενός αρχείου, να υπάρχει ένα άλλο αντίγραφο κάπου αλλού. Βεβαιωθείτε επίσης ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα είναι εύκολα προσβάσιμα, τοποθετώντας τα σε εμφανές σημείο όπου όλοι γνωρίζουν πού φυλάσσονται (π.χ. στην επιφάνεια εργασίας). Αν αυτή η διαδικασία φαίνεται πολύ τρομακτική για εσάς ή για οποιονδήποτε άλλο που μπορεί να βοηθήσει στις προετοιμασίες για την ημέρα της μετακόμισης, προσλάβετε έναν οργανωτή!

Χρησιμοποιήστε αυτά τα εύχρηστα εργαλεία για να κάνετε τη μετακόμισή σας ευκολότερη.

Τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να συσκευάσετε και να μετακινήσετε τα υπάρχοντά σας:

  • Ταινία συσκευασίας. Μπορείτε να βρείτε ταινία συσκευασίας σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού ή σούπερ μάρκετ, καθώς και στα περισσότερα καταστήματα με είδη γραφείου. Είναι καλή ιδέα να έχετε αρκετά ρολά πρόχειρα, καθώς θα σας φανούν χρήσιμα κατά τη διαδικασία της μετακόμισης.
  • Πλαστικές σακούλες και κουτιά (για πράγματα όπως μαξιλάρια, κουβέρτες και σεντόνια). Μπορείτε να τα αγοράσετε σε οποιοδήποτε παντοπωλείο ή κατάστημα ή ακόμα και να τα πάρετε δωρεάν από φίλους που έχουν επιπλέον προμήθειες τριγύρω! Απλά βεβαιωθείτε ότι όποιο είδος σακούλας ή κουτιού κι αν χρησιμοποιήσετε έχει ανθεκτικό φερμουάρ, ώστε να μην πέσει τίποτα κατά τη μεταφορά. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν γεμίζετε πολύ σφιχτά αυτά τα δοχεία- αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο εσωτερικό τους όταν κλείνουν σφιχτά, τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζημιά όταν συσκευάζονται σε άλλο δοχείο, όπως το κρεβάτι ενός SUV/φορτηγού κ.λπ….
Διαβάστε  Τα 13 ομορφότερα μέρη της Χαλκιδικής που πρέπει να δεις!

Συμπερασματικά

Η μετακόμιση πλησιάζει και θέλετε όλα να κυλήσουν ομαλά. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να υποστούν ζημιά τα έπιπλά σας ή άλλα αντικείμενα κατά τη μεταφορά. Με αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μετακόμισή σας θα γίνει χωρίς προβλήματα!

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Google news